“Naš planet” u SŠ Isidora Kršnjavog

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageU povodu obilježavanja Dana planeta Zemlje, 22. travnja, od jučer do kraja radnog tjedna, u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga održava se kreativni tjedan na temu Naš planet. Učenici će pokazati svoju kreativnost i ekološku osviještenost putem plakata, prezentacija, kvizova i radionica. Nastavom će se tijekom ovoga tjedna što više potaknuti kreativnost učenika, a radovi koji nastanu na nastavi na kraju će se smjene izložiti u holu škole, učionicama, predvorju višenamjenske dvorane ili u hodnicima. Svaki dan će veliki odmor u obje smjene trajati 25 minuta i u tom vremenu će se odvijati zajedničke aktivnosti: prezentacije, demonstracije. Danas će u 13 sati i 30 minuta biti održan tradicionalni eko-kviz u višenamjenskoj dvorani. Bit će postavljen i plakat na ulazu u školu o životu i djelovanju Isidora Kršnjavoga u povodu obljetnice njegova rođenja.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit