Prvi privremeni rezultati državne mature

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja objavio je prve privremene rezultate državne mature, a konačni rezultati bit će poznati sljedeći tjedan. Produžetak nastave uzrokovan štrajkom nastavnog osoblja, epidemija koja je učenike odvojila od školskih klupa, nastavnika i prijatelja te primorala na brzu adaptaciju online nastavi, kao i neizvjesnost oko održavanja ispita iz izbornih predmeta nisu obeshrabrili ovogodišnje maturante. Na maturi su postigli bolje rezultate u odnosu na prethodnu generaciju. Gledajući obvezne predmete – ukupan broj negativnih ocjena iz hrvatskog i matematike smanjio se za više od 40% u odnosu na prošlu godinu. Više od stotinu ispita riješeno je sa stopostotnom točnošću.

izvor: Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje, foto: srednja.hr

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit