Prvi je dan nove školske godine

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Osnovne škole na području naše županije u ovoj školskoj godini pohađa 19.872 učenika, raspoređenih u  1390 razrednih odjela. Polaznika prvih razreda je ove godine 2311.

U Osnovnoj školi Dore Pejačević u matičnoj školi formirana su tri prva razreda, a u područnoj školi u Vukojevcima jedan razred. U novu školsku godinu krenuli su pozdravom ravnateljice Jasminke Falamić, a prvi dan posjetili su ih i gosti iz Županije – Josip Miletić, dožupan te pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i mlade Miranda Glavaš Kul.

U Osnovnoj školi kralja Tomislava prvašiće su dočekala  ravnateljica Vlatka Zahirović. U matičnoj školi su 3 razredna odjeljenja prvih razreda, a po jedan razred učenika prvašića je u Markovcu, Velimirovac i Gradcu.

Ministarstvo unutarnjih poslova i hrvatska policija  28 put zaredom u prvim danima nove školske godine provodi akciju „Poštujte naše znakove“. Akciju provode s ciljem podučavanja djece ponašanju u prometu, ali i kako bi podsjetili odrasle, prvenstveno vozače i roditelje, o važnosti smirenog i sigurnog sudjelovanja u prometu, te pridržavanja svih prometnih propisa.

Redakcijski tekst

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit