Prvenstvene nogometne utakmice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi istok, ovog su vikenda na rasporedu prvenstvene utakmice 26. kola. Nogometaši Vihora danas će u Jelisavcu s početkom u 17 sati ugostiti ekipu Oriolika, a ekipa NAŠK-a sutra u isto vrijeme gostuje u Ivankovu kod domaćeg Bedema.

Prvenstvene utakmice 21. kola bit će odigrane u prvoj županijskoj nogometnoj ligi. Danas će s početkom u 17 sati u Velimirovcu igrati domaći nogometaši Croatie i ekipa Radnika iz Josipovca. Ekipa FEŠK-a sutra na svom terenu dočekuje ekipu Jedinstva iz Donjeg Miholjca, a ekipa Đurđenovca sutra gostuje u Ladimirevcima kod ekipe Slavonca.

U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi – skupina Našice na rasporedu je 21. kolo. Sve utakmice bit će odigrane sutra s početkom u 17 sati. Sastaju se: Omladinac (Niza) – Sloga, Zagorac 1952 – Lila, Motičina – Šipovac, Vihor II – Željezničar, Iskrica – Slavonija i Omladinac (Vukojevci) – Mladost (Stipanovci)

Danas i sutra bit će odigrane i prvenstvene utakmice 17. kola u Ligi Nogometnog središta Našice. S početkom u 17 sati danas će igrati Brezik i Dinamo Budimci. Ostali susreti igraju se sutra u isto vrijeme: Luga – Lađanska, Martin – Polet, Kapeln – Mladost Breznica, Kućanci – Sveti Đurađ te Vuka – Poganovci.

 

tekst: D.Justić, foto: arhiva

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit