Odlične vijesti iz Opatije

 

Učenici Osnovne glazbene škole Kontesa Dora, kao natjecatelji komornih sastava, sudjelovali su na 56. regionalnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa u Opatiji.
Na natjecanju su sudjelovala četiri komorna sastava i svi su postigli izvrsne rezultate. Osvojili su tri prva i jedno drugo mjesto. Glasovirski duo u II. Kategoriji Gabrijela Vrbanić i Jelena Mataija, pod mentorstvom Darije Vlajnić osvojio je prvo mjesto. Prvo mjesto osvojio je i Trio u I. Kategoriji Luka Nađ (bisernica), Mihaela Suk (brač) i Hana Knežević (glasovir), pod mentorstvom Sanje Vazdar.
U prvoj kategoriji sastava od 6-9 članova prvo mjesto su osvojili i Marina Marenjak, Toni Tomljanović i Antun Ganzberger na bisernici, Mihaela Suk, Božena Černava, Luka Mihalj i Ivan Vrekalović na braču te Matija Mitrić na bugariji i Luka Baričević na berdi pod mentorstvom Deana Koprija. U istoj kategoriji Iva Bukvić, Lana Prišć i Luka Nađ na bisernici, Iva Osječanin, Anamarija Markovčić, Marta Blagojević i Toma Blagojević na braču, Noa Koljđeraj na berdi Antonio Katavić na bugariji, pod mentorstvom Daniela Koprija osvojili su drugo mjesto.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest