Prva Konferencija slavonsko-baranjsko-srijemskih LAG-ova

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

LAG “Karašica” i Udruga “Slap” organiziraju 1.Konferenciju slavonsko-baranjsko-srijemskih LAG-ova pod nazivom Razvojne perspektive projekta “Slavonija, Baranja i Srijem”. Cilj konferencije je stvoriti prostor za razgovor svih ključnih dionika regionalnog razvoja, istaknuti razvojne mogućnosti, pokrenuti nove inicijative, učiti na dobrim i poticajnim projektima, osnaživati i graditi održive poslovne modele. Osmišljena je tako da ostavlja prostor za razgovor, predstavljanje ideja i koncepata te kroz sudjelovanje vodi do preporuka za oblikovanje i provedbu projekta Slavonija, Baranja i Srijem, a održat će se sutra i prekosutra u dvorani Pastoralnog centra Emaus u Našicama.

Sutrašnji program počinje u 14 sati, a govore će održati predsjednica Udruge Slap Sonja Vuković i direktor Sektora za potpore u ribarstvu iz Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Ivo Dolić. U srijedu će na panelu sudjelovati gradonačelnik Josip Miletić, predsjednik LAG-a Karašica Krešimir Žagar, Župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić i još mnogi drugi. Konferencija se održava pod pokroviteljstvom ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijele Žalac i Osječko-baranjskog župana Ivana Anušića, a detaljan program možete pronaći na web stranici LAG-a Karašica.

Tekst: Katarina Bosak

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit