Pružanje prve pomoći dojenčadi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Mladi Crvenog križa Našice u prostorijama svog kluba proveli su radionicu osnovnih postupaka pružanja prve pomoći dojenčadi. Radionicu je, za članove kluba mladih, vodila Anja Ergović.
Naime, prilikom provođenja redovnih radionica i vježbi prve pomoći često nedostaje praktični dio postupaka prve pomoći koji se odnosi na dojenčad. Iz tog razloga u sklopu Europskog projekta solidarnosti “Svaka minuta je važna” mladi su prošle godine nabavili dvije lutke opremljene tehnologijom koja omogućava praćenje ispravnosti postupaka reanimacije i postupaka prilikom gušenja za koje osobe dobiju povratnu informaciju o tome što još trebaju ispraviti. Projekt “Svaka minuta je važna” bio je sufinanciran od strane Agencije za mobilnost i programe EU iz fonda Europskih snaga solidarnosti.

izvor: GDCK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit