Provjera registra birača do 5. svibnja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Birači mogu izvršiti pregled, dopunu i ispravak podataka upisanih u registar birača, svakim radnim danom u uredovno radno vrijeme u Uprvnom odjelu za opću upravu Osječko-baranjske županije u Osijeku ili na izdvojenim mjestima rada i to za Našice, u Matičnom uredu na Trgu dr. Franje Tuđmana broj 7, telefon 031/ 613 102.
Na lokalnim izborima mogu glasati samo birači s prebivalištem u Republici Hrvatskoj i samo u mjestu svog prebivališta.
Pripadnici nacionalnih manjina koji će napuniti 18 godina do dana održavanja izbora mogu se izjasniti o svojoj nacionalnoj pripadnosti pred nadležnim Upravnim odjelom. Birači se na dan izbor ne mogu izjašnjavati o svojoj nacionalnoj pripadnosti. Zahtjevi se mogu podnijeti zaključno do srijede, 5. svibnja. Birači koji prilikom dolaska na biračko mjesto utrde da nisu upisani u izvatke iz zaključenog popisa birača, mogu na dan održavanja izbora dobiti potvrdu za glasovanje i to za sve vrijeme glasovanja od 9 do 19 sati u Upravnom odjelu za opću upravu Osijek i u izdvojenim mjestima rada.

izvor: DIP

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit