Provalio u tvrtku

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska u izvješću ističe da je u vremenu od 25. srpnja do 6. kolovoza, u Osijeku, nepoznati počinitelj provalilo u tvrtku, iz čije je hale ukrao dva aparata za zavarivanje,  čime je pravna osoba oštećena za 50.000,00 kuna.

U DRAVI PRONAŠAO MINU
Jučer oko 12 sati, u Podravlju, 36-godišnjak iz Osijeka pronašao je minobacačku minu od 82 milimetra u koritu rijeke Drave. Na mjesto događaja izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je na siguran način uništio pronađenu minu.

TIJEKOM PROTEKLA 24 SATA EVIDENTIRANO 5 PROMETNIH NESREĆA
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. Na području Osijeka dogodile su se dvije prometne nesreće, a u Belom Manastiru, Belišću i Našicama po jedna. U dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile su teške tjelesne ozlijede, a tri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Jučer su na području Policijske uprave evidentirana dva vozača osobnih automobila i jedan biciklist. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je 00,32 sati, u Đakovu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 36-godišnji biciklist s 1,58 promila alkohola u krvi. Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu od 500,00 kuna.

 

izvor: PU osječko-baranjska

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit