Provala u trgovinu i utaja poreza

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Provalio u trgovinu

Nepoznati je počinitelj jučer u 4,05 sati u Belišću provalio u trgovinu iz koje je ukrao neutvrđenu količinu cigareta i uložak registar kase u kojoj se nalazio blagajnički polog. Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno, a policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Utajio porez i oštetio državni proračun za više od 3000 eura

Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske uprave osječko-baranjske utvrđena je osnovana sumnja da je 66-godišnjak s područja Osijeka počinio kaznena djela „Utaja poreza ili carine“ i „Povreda obveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga“.

U vremenu od 1. siječnja do 31. prosinca 2019. godine  on  kao direktor tvrtke,  ispostavljene i naplaćene račune dvjema tvrtkama nije evidentirao u poslovnim knjigama niti je podnosio porezne prijave čime je državni proračun RH oštetio za više od 3.000 eura.

PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit