Provala u skladište i ukradeni bicikli

Facebook
Twitter
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 5 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo teške krađe i dva kaznena djela krađe.

PROVALIO U SKLADIŠTE FITNESS KLUBA
U noći s 27. na 28. kolovoza, u Osijeku, nepoznati počinitelj provalio je u skladište fitness kluba i ukrao TV prijamnike.
Pravnoj osobi počinjena je materijalna šteta u iznosu oko 7.500 kuna.

UKRADENI BICIKLI
U petak, 27.kolovoza, u Osijeku, nepoznati počinitelj je ispred trgovačkog centra ukrao bicikl. Vlasniku 23-godišnjaku  počinjena je materijalna šteta u iznosu oko 1.200 kuna. Također, dana 23. kolovoza, u Osijeku, nepoznati počinitelj je iz stambene zgrade ukrao bicikl. Vlasniku, 25-godišnjaku, počinjena je materijalna šteta u iznosu oko 2.500 kuna.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 5 prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći 1 osoba je smrtno stradala, a dvije osobe su teško tjelesno ozlijeđene. U četiri prometne nesreće nastala je materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se 4 prometne nesreće, a na području Našica 1 prometna nesreća.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit