Provala u obiteljsku kuću, pronađeno oružje, prometne nesreće

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su četiri kaznena djela od kojih izdvajamo kazneno djelo teška krađa:

IZ OBITELJSKE KUĆE UKRAO NOVAC
U vremenu od 15. do 18. prosinca, u Valpovu, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću iz koje je ukrao novac. Vlasniku 62-godišnjem hrvatskom državljaninu nastala je materijalna šteta oko 15 tisuća kuna.

U ŠUMI PRONAŠAO ORUŽJE
Jučer, 19. prosinca, oko 9 sati, u Tenji, 59-godišnji hrvatski državljanin je u šumi pronašao vreću u kojoj su se nalazile 3 puške, 2 pištolja i 1374 komada streljiva raznog kalibra.  Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu oružje i streljivo izuzeo je na siguran način.
Akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje.
Pozivamo građane, koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Molimo Vas da takva sredstva ne donosite u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja.
O namjeri predaje obavijeste nas na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Poslat ćemo stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.
Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća.
U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena, a preostale četiri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.
Na području Osijeka i Belog Manastira dogodile su se po dvije prometne nesreće, a na području Našica dogodila se jedna prometna nesreća.

Izvor: PU Osječko baranjska

Foto: ilustracija

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit