Prostorni plan omogućuje nove investicije u Feričancima

Facebook
Twitter
Pinterest

Sinoć je održana 7. sjednica Općinskog vijeća Općine Feričanci. Prije sjednice, tijekom aktualnog sata, vijećnici su postavljali pitanja načelnku Marku Kneževiću uglavnom vezana uz komunalne probleme i uređenje naselja na području Općine. 10 točaka dnevnog reda prihvaćene su uglavnom jednoglasno, a vijećnici su, uz ostalo, prihvatili godišnji izvještaj o izvršenju općinskog proračuna za prošlu godinu, zatim izvješća o utrošenim sredstvima za Program održavanja komunalne ifrastrukture iz sredstava komunalne naknade kao i za Program utroška sredstava ostvarenih od zakupa za ribnjake te prodaje i davanje poljoprivrednog zemljišta na korištenje. Prihvaćena je i Odluka o izmjeni i dopuni odluke o donošenju Prostornog plana uređenja Općine Feričanci kojim će biti omogućena izgradnja, između ostalog, vrtića, sportskih i turističkih sadržaja ali i izgradnja novog groblja.
tekst i foto: Robert Rigo

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit