Proslavljena 90. obljetnica DVD-a Šaptinovci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Dobrovoljno vatrogasno društvo Šaptinovci proslavilo je ( 2.10.2021.) 90. obljetnicu postojanja. Program svečane proslave počeo je mimohodom članova DVD-a i njihovih gostiju te blagoslovom novog navalnog vatrogasnog vozila vrijednog gotovo dva milijuna kuna. Obred je obavio župnik Stjepan Topolski. Općinski načelnik Hrvoje Topalović uputio je čestitku svim vatrogascima na njihovom radu i istaknuo kako je DVD Šaptinovci stožerno društvo u Općini Đurđenovac te se na njega oslanjaju svi stanovnici ove općine. U Vatrogasnom domu održana je svečana sjednica. Predsjednik društva-slavljenika DVD-a Šaptinovci i zamjenik predsjednika Vatrogasne zajednice Općine Đurđenovac Matija Držajić te zapovjednik Zvonko Abičić podsjetili su na osnivanje društva 1931. godine, na rad i postignuća članova te se osvrnuli i na činjenicu da društvo trenutno broji 136 članova, od čega je čak 25 operativnih članova koji izlaze na intervencije u svih 14 općinskih naselja. – U svakom trenutku smo spremni na sve izazove pa građani mogu biti mirni i sigurni – istaknuo je predsjednik Držajić. Zaslužnim članovima dodijeljene su spomenice za 10, 20, 30 i 40 godina te brončane, srebrne i zlatne plamenice i medalje. Čestitke na 90. obljetnici DVD-u Šaptinovci uputili su brojni gosti i uzvanici, među kojima i predsjednik i tajnik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije Zdenko Čarapar i Goran Dorić.

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit