Proslavljena 26. obljetnica ustroja 132. našičke brigade

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je,  u povodu proslave 26. obljetnice ustroja 132. našičke brigade, u središtu grada,  ispred spomen obilježja “Uskrsla Hrvatska”,  odana počast  poginulim i umrlim  pripadnicima brigade. Gradska glazba Našice, pod ravnanjem Ivana Krajačića i našičke mažoretkinje “Dora” održali su koncert ispred zgrade gradske uprave nakon čega su vijence za branitelje položili županijsko izaslanstvo predvođeno Ivicom Čemeom, gradsko izaslanstvo predvođeno gradonačelnikom Josipom Miletićem i predsjednikom Gradskog vijeća Stjepanom Pintarićem, predstavnici udruga proizišlih iz Domovinskog rata,  predstavnici vojske, vojnih veterana,  policije, susjednih općina i gradskih ustanova.  Na važnost 132. brigade za našički kraj, ali i čitavu Slavoniju podsjetio je gradonačelnik Josip Miletić:

      20_10_2017_Josip_Miletic.mp3

Molitvu za branitelje i Domovinu izmolio je pater Franjo Tomašević koji je u uvodu rekao:

      20_10_2017_pater_Franjo.mp3

U 18,30 sati u župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog sv. misu za sve poginule i umrle pripadnike brigade  služio je fra Zoran Bibić.  Nakon mise za sve pripadnike 132. brigade i goste na središnjem gradskom trgu koncert je  održao tamburaški sastav Pet tambura uz prigodnu gastro ponudu.
tekst & foto: Tomislava Justić

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – lipanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit