Proslava 29. obljetnice osnutka HDZ-a u Našicama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na središnjem gradskom trgu upriličena je proslava 29. obljetnice osnutka Hrvatske demokratske zajednice za Grad Našice. Na početku svečanosti sve nazočne članove i simpatizere stranke te ugledne goste pozdravio je predsjednik Gradske organizacije HDZ-Našice Stjepan Pintarić, a prigodnim se riječima obratio i našički gradonačelnik i dopredsjednik našičkog HDZ-a Josip Miletić.  Čestitku slavljenicima uputio je i  Ivan Anušić predsjednik županijske organizacije HDZ-a i župan Osječko – baranjske županije. Proslavi su bili nazočni pomoćnik ministra graditeljstva i prostornog uređenja Zdravko Vukić, dopredsjednik županijske Skupštine Ivica Čeme, predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba, zamjenici gradonačelnika Hrvoje Šimić i Krešimir Žagar, županijski i gradski vijećnici, pročelnici gradske Uprave i ravnatelji gradskih poduzeća i ustanova, predsjednici općinskih ogranaka HDZ-a, članice Zajednice žena Katarina Zrinski i članovi Mladeži HDZ-a te brojni članovi i simpatizeri. Unatoč kiši i lošem vremenu, proslava je održana u vedrom raspoloženju pod šatorom uz prigodnu zakusku i tamburaški sastav Davor.

Tekst i foto: Danko Justić

 

 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit