Pronašli lopova

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 5 kaznenih djela.
POLICIJA PRONAŠLA PROVALNIKA
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo Teška krađa. Naime, 1. lipnja ove godine, u Osijeku, 18-godišnjak je provalio u trgovinu i ukrao oko 130 kutija raznih vrsta cigareta. Pravnoj osobi iz Sesveta je počinjena materijalna šteta oko 3500 kuna.
PROMETNE NESREĆE I ALKOHOLIZIRANI VOZAČI
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 6 prometnih nesreća, u 2 prometne nesreće 1 osoba lako tjelesno ozlijeđena, a 1 osoba teško tjelesno ozlijeđena. Ostale 4 prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka evidentirano je 5 prometnih nesreća, a u Donjem Miholjcu 1 .
Jučer, 22. studenog, na području Policijske uprave osječko-baranjske, evidentiran je jedan vozač osobnog automobila koji je upravljao pod utjecajem alkohola. aU 20,47 sati, u Osijeku, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil s kojim je upravljao 36-godišnji hrvatski državljanin. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,55 grama po kilogramu te je smješten u posebne prostorije do prestanka djelovanja alkohola.
Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu od 20 000 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima u trajanju od 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih boda.

izvor: PUOBŽ

foto: arhiva RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit