Promovirana zbirka poezije Miris dunja Zdenka Dundovića

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice, a povodom obilježavanja Dana očeva i Svjetskog dana poezije, održana je promocija knjige “Miris dunja” našeg sugrađanina, Zdenka Dundovića. Pozdravne riječi autoru i publici uputio je gradonačelnik Josip Miletić iskazavši zadovoljstvo što u našem gradu imamo vrijedne i nadarene sugrađane. Uz Zdenka Dundovića knjigu “Miris dunja” predstavile su lektorica i rezenzentica Blaženka Pavlović-Radmanović i Ivana Strapač te Martina Oršulić. Prema riječima recenzentice Ivane Strapač, autor knjige svoju neiscrpnu inspiraciju crpi iz svakodnevice, iz ljubavi prema bližnjima, prirodi i domovini. Zdenko Dundović zahvalio je sugrađanima, supruzi i svojim suradnicima na podršci i suradnji, a svima na dolasku na promociju, u ime organizatora, zahvalila je ravnateljica knjižnice Silvija Šokić.

 

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit