Promjena imena tvrtke “Našicecement” d.d. u “Nexe” d.d.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na jučer održanim glavnim skupštinama Nexe grupe d.d. i Našicecementa d.d., usvojena su godišnja izvješća društava, konsolidirano godišnje financijsko izvješće Nexe grupe za 2019. godinu, odluke o upotrebi dobiti, imenovanju revizora za 2020. i davanju razrješnica Upravi i Nadzornom odboru za vođenje i nadzor vođenja društava u 2019. godini.
2019. godina za Nexe Grupu bila je vrlo uspješna poslovna godina s ostvarenim konsolidiranim prihodom od prodaje u iznosu 1,031 mlrd kuna što je rast od 7,6% u odnosu na 2018. godinu. Ostvarena EBITDA iznosi 208 milijuna kuna što je rast od 18% u odnosu na ostvarenu EBITDA u 2018. godini. Jedna od najvažnijih odluka Glavne skupštine najveće članice Nexe Grupe – Našicecementa d.d. – je odluka o izmjenama i dopunama Statuta kojima se ime tvrtke iz dosadašnjeg Našicecement d.d. mijenja u Nexe d.d.
Nexe Grupa regionalni je proizvođač građevinskog materijala s već dobro poznatim i tržišno pozicioniranim Nexe brendovima, među kojima su i Nexe cement i Nexe beton – dva ključna proizvoda tvornice cementa u Našicama, a odlukom o promjeni imena tvrtke, dodatno se jača prepoznatljivost brenda Nexe. Nexe d.d. i pod novim imenom, nastavlja s realizacijom brojnih projekata s ciljem smanjenja troškova održavanja, povećanja udjela korištenja alternativnih goriva te smanjenja troškova energije, pri čemu na vrhu liste prioriteta ostaju briga o okolišu i kvaliteti zraka.

izvor: NEXE Grupa

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – lipanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit