‘Prolaznici’ gostovali u Našicama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U našičkom Domu kulture, u organizaciji Radija Našice, sinoć je gostovalo Hrvatsko narodno kazalište iz Osijeka. U hit – predstavi Damira Petričevića “Prolaznici”, u glavnoj ženskoj ulozi povijesne drame koja duhovito progovara o osječkoj povijesti, glavnu ulogu odigrala je naša Našičanka Sandra Lončarić. U predstavi izvrsne scenske uigranosti i maštovitih kostima, kao duše umrlih na istome mjestu, ali u drugome vremenu, na mjestu današnjeg križanja Vukovarske i Trpimirove ulice u Osijeku,  nastupili su i Aljoša Čepl, Aleksandar Bogdanović, Vjekoslav Janković, Miroslav Čabraja, Davor Panić, Petra Blašković, Hrvoje Seršić, Ivan Ćaći i Antonija Šašo. Scenograf je Miljenko Sekulić, kostimografkinja Saša Došen, a glazbu je skladala Tamara Obrovac. Predstavu je režirao Borna Baletić, uz dramaturšku obradu Marijane Nole. Uz snažnu poruku o prolaznosti i krhkosti  ljudskog života, gledatelju se pruža i niz zanimljivih povijesnih podataka. Našička je publika, nakon dvosatne predstave, glumce nagradila dugotrajnim aplauzom.
Asja Godžirov – Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit