Program obilježavanja Dana pobjede nad tzv. JNA i Dana hrvatskih branitelja Grada Našica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Koordinacija udruga proizašlih iz Domovinskog rata, Grad Našice i Turistička zajednica organiziraju prigodan program obilježavanja Dana pobjede nad tzv. JNA u Našicama i Dana hrvatskih branitelja Grada Našica.

U srijedu 21. rujna program će početi u 8 sati obilaskom grobova poginulih hrvatskih branitelja – Branka Glavaša, Slavka Maroda i Antuna Sertića na grobljima u Našicama, Velimirovcu i Martinu. U 9 sati u prostorijama Doma HV-a bit će otvorena “Izložba fotografija iz Domovinskog rata” u organizaciji HVIDR-e. U 10:30 uslijedit će odavanje počasti poginulim braniteljima pred “Uskrslom Hrvatskom” u organizaciji Dječjeg vrtića “Zvončić” Našice uz pratnju Udruge hrvatskih veterana Domovinskog rata. Zavičajni muzej Našice i Udruga hrvatskih veterana Domovinskog rata, u 12 sati, organizirat će izložbu u prostoru Srednje škole Isidora Kršnjavoga.

Poslijepodnevni dio programa započet će u 17:45 nastupom našičkih mažoretkinja i Gradske glazbe Našice. U 18 sati na spomen-obilježju “Uskrsla Hrvatska” izaslanstva će položiti vijence za poginule hrvatske branitelje, a u 18:30 u Župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog bit će služena sveta misa zadušnica. U Domu kulture, u 19:30, bit će prikazivan dokumentarni film “Most” u organizaciji Udruge hrvatskih veterana Domovinskog rata. Program obilježavanja završit će gastro ponudom i nastupom Zlatnih struna u sjenici od 20:30.

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit