Proglašeni pobjednici ljetnog “Čitateljskog izazova”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Kako je 2021. godina proglašena Godinom čitanja, Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice je ovo ljeto organizirala Čitateljski izazov za djecu od 7 do 15 godina. Djeca su trebala na pripremljenom obrascu po određenim kriterijima posuđivati i pročitati knjige, te su za njih dobila žig.

Nakon skupljenih 10 žigova djeca su osvojila nagrade. Od 35 prijavljene djece, Čitateljski izazov su ispunili njih jedanaestero: Lejla Ćatić, Nika i Mia Hajnal, Stela Sokač, Elena Šokić, Tamara Brođanac, Kiara Dervić, Marta Blagojević, Ema Repinc, David Stošić i Jona Knežević. Čitali su knjige po svom izboru, knjige do 200 stranica, knjige koje u svom nazivu sadrže boju ili broj, knjige koje su im preporučili roditelji, bake i djedovi ili prijatelji, knjige o temama koje ih trenutno zanimaju, dječje časopise i slikovnice.

Uz besplatnu članarinu za iduću godinu, priznanja i pokale, djeca su dobila i prigodne poklone naših sponzora Knjižare i papirnice Pin Našice i Školske knjige Zagreb. Hvala promotorici ŠK Marijani Bonić i vlasniku Knjižare i papirnice Pin Rudici Čemeu!!!
Djeca koja nisu stigla podići svoja priznanja i nagrade, mogu to učiniti u radno vrijeme Knjižnice.

izvor: HNKiČ Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit