Proglašeni najbolji proizvođači rakija i likera

Facebook
Twitter
Pinterest

U organizaciji Udruge voćara i vinogradara Našice sinoć je u Zoljanu održano proglašenje pobjednika 15. lokalnog i 7. međužupanijskog natjecanja u kvaliteti voćnih rakija i likera Našice 2022. U kategoriji rakija prvo mjesto osvojio je Stanislav Jurčević iz Našica sa zlatnom medaljom za rakiju šljivovicu. U kategoriji ostale rakije prvo mjesto i zlatnu medalju osvojio je Branislav Sokač iz Našica za vinjak, a u kategoriji likeri prvo mjesto pripalo je Stanislavu Jurčeviću za liker od drijenka. Sveukupni pobjednik ovogodišnjeg natjecanja je Stanislav Jurčević iz Našica. Predsjednik komisije za ocjenjivanje bio je Franjo Požega. Sve nazočne pozdravio je predsjednik udruge Darko Cerovski istaknuvši kako je svake godine kvaliteta rakija i likera sve bolja, te naglasio kako je i ove godine predan izuzetno velik broj uzoraka, tako da je konkurencija bila iznimno jaka. Ovim događajem ujedno je proslavljena i 18. godišnjica osnivanja Udruge voćara i vinogradara Našice. Proglašenju su bili nazočni i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, te pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu i ruralni razvoj Osječko-baranjske županije Silva Wendling. I Ovaj je sadržaj organiziran u povodu proslave Dana grada Našica.

Kristijan Katarinček

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit