Prof. Adrijani Rajić dodijeljena Europska oznaka kvalitete za izvrsnost

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Adrijani Rajić – profesorici engleskoga i njemačkoga jezika Srednje škola Isidora Kršnjavoga Našice danas je dodijeljena Europska oznaka kvalitete za izvrsnost u radu na eTwinning projektu “Once Upon a Time, the West”. Ova oznaka znak je kako je njezin rad, kao i rad njezinih učenica Andreje Fehir, Nikol Perković, Nikoline Peršić, Ide Raich, Nore Slivar i Tamare Sajda prepoznat na najvišoj europskoj razini, nakon što je 25. rujna nagrađen Nacionalnom oznakom kvalitete. Koliko je ova vrsta rada poticajna, govori činjenica kako su iste učenice uključene u rad na novim projektima, a pridružuju im se i novozainteresirani učenici. Radeći na ovom projektu učenice su istraživale povijest američkog zapada te kako je uopće došlo do razvoja filmskog žanra vesterna. Osim toga, proučavale su karakteristike zadanih filmova, proces snimanja, glavne likove i njihove priče te su ih smjestile u sadašnje vrijeme.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit