Probušio gume na dva vozila

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 9 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo krađe i oštećenja tuđe stvari.

UKRAO MOPED
U noći s 5. na 6. prosinca, u Belišću, nepoznati počinitelj je iz dvorišta obiteljske kuće ukrao moped, vlasništvo 65-godišnjaka. Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko od oko 5.000 kuna.

PROBUŠIO GUME NA DVA VOZILA
Jučer je u Osijeku nepoznati počinitelj probušio gume na parkiranim automobilima vlasništvo 42-godišnjaka i 40-godišnjakinje. Vlasnicima je počinjena materijalna šteta oko 4.000 kuna.

PROMETNE NESREĆE I ALKOHOLIZIRANI VOZAČI
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 5 prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Đakova evidentirane su dvije prometne nesreće, a na području Osijeka, Belišća i Belog Manastira po jedna.

Jučer su u nadzoru prometa zaustavljena 3 vozača osobnog automobila kojima je evidentirana nedozvoljena prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 21:35 sati, u Osijeku, u Crkvenoj ulici, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 45-godišnjak iz Osijeka. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,28 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda. U 23:25 sati, u Bijelom Brdu, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil s kojim je upravljao 24-godišnjak iz Bijelog Brda. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,18 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: arhiva RN

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit