Problemi u radu Kajak kanu kluba Našice

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageNa jučerašnjem sastanku Kajak kanu kluba Našice prihvaćen je prijedlog rada za ovu godinu u kojem je istaknuto održavanje skupštine sljedećeg mjeseca te natjecanje na Lapovcu povodom Dana grada. U svom izvješću o radu v.d. predsjednik kluba Vanja Prošić, kao glavne probleme zbog kojih klub stagnira, izdvojio je nedostatak sredstava, stručnog kadra te smanjenje donacija, kao i niz subjektivnih razloga poput nepostojanja zajedničkog interesa oko korištenja športsko-rekreacijskog centra Lapovac.

Upravni odbor ponovno je za domara imenovao Tihomira Anđelkovića, a usvojena je inventurna lista materijala u vlasništvu Kajak kanu kluba. Članovi kluba raspravljali su i o situaciji u sportu na području Grada.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit