Priznanja najboljim osnovnoškolcima!

Facebook
Twitter
Pinterest

Danas je u Osječko-baranjskoj županiji održana dodjela priznanja osnovnoškolcima s područja županije koji su tijekom ove školske godine osvojili prva mjesta na županijskim i međužupanijskim natjecanjima.

– Mi kao zajednica moramo posebnu pažnju posvetiti našim školama, što kao i županija činimo kroz razne projekte kojim podižemo kvalitetu sadržaja koji je učenicima i njihovim profesorima na raspolaganju za učenje i rad. Danas smo dodijelili priznanja najboljima od najboljih, oni su budućnost naše županije i na nama je da ih i dalje potičemo u stjecanju novih znanja jer su budućnost s njihovim znanjem i talentima ćemo jednog dana razvijati županiju pa i državu – rekao je župan Ivan Anušić.

Ulaganje u obrazovanje i znanost je najkvalitetnije ulaganje u budućnost, što Osječko-baranjska županija posljednjih godina itekako prepoznaje. Ulaganja u školsku infrastrukturu su proteklih pet godina provedena širom županije, od dogradnje škola, izgradnje dvorana, besplatnog obroka za sve osnovnoškolce te podupiranja dodatnih edukacija i za učenike i nastavnike. Srednje školstvo bit će dodatno unaprijeđeno izgradnjom dva Regionalna centra kompetentnosti Ugostiteljsko-turističke i Elektotehničke i prometne škole u Osijeku kojima gravitiraju učenici i izvan naše županije.

Prva mjesta u ovoj školskoj godini na raznim natjecanjima osvojilo je 66 osnovnoškolaca i 88 srednjoškolaca s područja Osječko-baranjske županije. Čestitamo im!

izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit