Prijevare preko društvenih mreža

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Kako doznajemo iz izvješća Policijske uprave osječko-baranjske sredinom siječnja 71-godišnja hrvatska državljanka putem društvene mreže stupila je u kontakt s nepoznatim počiniteljem. Počinitelj ju je naveo da uplati određeni novčani iznos u vrijednosti više milijuna kuna na račun za vrijednosni paket koji joj je poslao i čija je isporuka zaustavljena na postupku carinjenja. Od veljače do travnja 71-godišnjakinja je u više navrata na račun uplatila ukupni novčani iznos od nekoliko stotina tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Iz izvješća doznajemo i kako je na području Policijske uprave osječko–baranjske u protekla 24 sata zabilježeno sedam prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće jedna osoba je teže, a jedna lakše ozlijeđena. Preostalih pet nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu. Četiri su se dogodile na području Osijeka, a po jedna na područjima Našica, Đakova i Belog Manastira.

Nadalje, prilikom obavljanja radova u Tenji u prijepodnevnim satima 10. travnja, djelatnici tvrtke pronašli su automatsku pušku i šest ručnih bombi.
Oko 13 sati istoga dana, prilikom obrade tla na poljoprivrednoj površini pored Čepina, građanin je pronašao neeksplodirano topovsko zrno.
U poslijepodnevnim satima 9. travnja na poljoprivrednoj površini u blizini mjesta Sudaraž prilikom izvođenja poljoprivrednih radova građanin je pronašao topnički projektil iz II. svjetskog rata.
Na mjesta pronalaska izašli su policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu koji su preuzeli automatsku pušku i bombe te uništili topovsko zrno i projektil.

Oko 11 sati 10. travnja u obiteljskoj kući u mjestu Mece, uslijed pregrijavanja ulja u tavi koju je 71-godišnja hrvatska državljanka ostavila bez nadzora, došlo je do požara. Požar se proširio na štednjak, nekoliko kuhinjskih elemenata, napu, hladnjak i perilicu. Požar su ugasili 71-godišnjakinja i njeni susjedi. Materijalna šteta se cijeni na više tisuća kuna.

Izvor: PU osječko-baranjska

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit