Prijenosna računala i sportska oprema donirana nogometnim klubovima Lađanska, Lila i Croatia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Predsjednik Športske zajednice Grada Našica Nikola Antolović jučer je posjetio nogometne klubove Lađanska, Lila i Croatia gdje je predstavnicima klubova uručio vrijedne donacije. Na inicijativu predsjednika Gradskog vijeća Grada Našica Krešimira Kašube, a u suradnji sa Športskom zajednicom Grada Našica i Nogometnim središtem Našice, prijenosna računala i kompletne garniture kvalitetnih nogometnih dresova dobilo je tako svih 11 nogometnih te malonogometni klub s našičkog područja. Na vrijednoj donaciji u ime NK Lađanska zahvalio je predsjednik Dalibor Kaselj istaknuvši kako će dobiveni dresovi, a posebice prijenosno računalo biti od iznimne koristi. Primopredaji su bili nazočni i sportski direktor Marko Matijašević, tajnik kluba Hrvoje Matijašević i predsjednik Vijeća mjesnog odbora Lađanska Mišo Svržnja.

U nazočnosti članova Uprave, vrijednu donaciju primili su i članovi NK Lila, na čemu je posebno zahvalio predsjednik Danijel Repinc. Bila je to ujedno i prigoda za obilazak klupskih prostorija i svlačionica koje su nedavno obnovljene uz ogroman doprinos brojnih članova kluba, na čemu je posebno čestitao Nikola Antolović obećavši NK Lila i dalje punu podršku.

Novo prijenosno računalo i garnituru dresova jučer su dobili i članovi NK Croatia Velimirovac. Donaciju je primio predsjednik kluba Tomislav Kurtanjek koji je iskreno zahvalio Gradu Našicama i Športskoj zajednici na pomoći i dobroj suradnji, a primopredaji donacije nazočan je bio i predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Velimirovac Marin Knežević.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit