Prihvaćen Rebalans proračuna u Donjoj Motičini

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Sinoć je u Donjoj Motičini održana sjednica Općinskog vijeća. Prihvaćen je prvi rebalans proračuna za ovu godinu. Ostvaren je višak prihoda nad rashodima od oko 120.000 eura, a kako je istaknuo načelnik Željko Kovačević, sredstva će biti utrošena na razne investicije unutar općine. Prihvaćena je i odluka o javnim priznanjima Općine Donja Motičina, a priznanja će biti počasni građanin, nagrada za životno djelo, te nagrada i zahvalnica općine. U povjerenstvo za dodjelu izabrani su Davor Vrabac, Ružica Mikičić i Jasmina Glavaš. Također je prihvaćeno i izvješće o radu načelnika Željka Kovačevića za drugu polovicu 2022. godine. Predsjednica vijeća Ružica Mikičić još je jednom pohvalila rad načelnika, a načelnik naglasio kako je ponosan što je u tom razdoblju općina Donja Motičina uspjela ostvariti prihode iz raznih ministarstava od oko 1.700.000 kuna, što je povijesni uspjeh. Vijećnici su prihvatili i prijedlog odluke o odricanju od potraživanja prema Republici Hrvatskoju svrhu realizacije darovanja nekretnine. Kako je istaknuo načelnik Kovačević, ta odluka je vrlo bitna zbog izgradnje poduzetničke zone. Već je započela izrada dva velika projekta Hrvatskoh cesta i privatnog investitora, koji će popuniti gotovo pola buduće poduzetniče zone “Topolinka” u Donjoj Motičini.
Tekst i foto: Kristijan Katarinček

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit