Prigodnim koncertom čestitali Božić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Sadašnji i bivši učenici te profesori Osnovne glazbene škole „Kontesa Dora” i Tamburaško društvo „Dora Pejačević” Našice, sinoć su u hotelu Park Panolija održali Božićni koncert pod ravnanjem dirigenta Deana Koprija. Uz klasične i svjetske hitove, poput Šostakovičevog valcera, brojnu publiku oduševili su i izvedbama skladbi Danijela i Deana Koprija Legenda Ružice grada, Zbilja ili san i Moja Prva ljubav te pjevanjem hrvatskih božićnih napjeva. Uz orkestar, nastupili su i solisti: Helena Dadić, Mario Huj, Ivan Krajačić, Hana Knežević, Petra Antolović i Ivana Novaković. Ravnateljica škole Marina Kopri i dirigent Dean Kopri publici i članovima orkestra te svim građanima čestitali su Božić i uputili riječi zahvale na cjelogodišnjoj podršci. Isti koncert danas će održati i za građanstvo, u 9 sati i 30 minuta, u sjenici na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit