Prevrnuo i razbio rashladnu vitrinu, 5 prometnih nesreća

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 5 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

OŠTETIO RASHLADNU VITRINU
Jučer oko 13:30 sati, u Našicama, u ugostiteljskom objektu, 51-godišnjak je namjerno prevrnuo i razbio rashladnu vitrinu s alkoholnim i bezalkoholnim pićem vlasništvo 47-godišnjaka. Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko 6.000 kuna.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 5 prometnih nesreća, a u jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lako tjelesno ozlijeđena. Preostale četiri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Đakova dogodile su se tri prometne nesreća i po jedna na području Osijeka i Belog Manastira.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit