Prevencijom protiv raka dojke

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

U sklopu obilježavanja Dana ružičaste vrpce Opća županijska bolnica Našice i podružnica Hrvatske udruge medicinskih sestara Opće županijske bolnice Našice, danas do 12 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana provode javnozdravstvene aktivnosti.

Ravnatelj Opće županijske bolnice Našice dr. Hrvoje Šimić rekao je kako se akcija, kao i svake godine, provodi kako bi se naglasila važnost preventivnih pregleda, a naglasio je i kako je prošle godine u bolnici nabavljen najmoderniji digitalni mamograf. Pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Zvjezdana Gvozdanović također je naglasila važnost preventivnih pregleda te je zahvalila svima koji ih podupiru u akciji. Na akciji je bio nazočan i dr. kirurgije Samir Haj-Barakat koji je kroz razgovor educirao građane o raku dojke. Podršku članicama Hrvatske udruge medicinskih sestara podružnice Našice i djelatnicima Opće županijske bolnice Našice svojim dolaskom iskazao je i gradonačelnik Josip Miletić.

Obilježavanje Dana ružičaste vrpce održava se s ciljem podizanja svijesti građana o potrebi preventive, a u svrhu ranog otkrivanja raka dojke, bolesti koja, kao što je poznato, ima visok postotak izlječenja ako se otkrije u početnom stadiju.

 

Tekst i foto: Asja Godžirov Kurilj/Katarina Bosak

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit