Prevaren u internetskoj prodaji

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su 3 kaznena djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo računalne prijevare.

PREVAREN KOD PRODAJE PUTEM INTERNETA
Krajem mjeseca listopada, 26-godišnjak je stupio u kontakt s nepoznatom osobom putem interneta te dogovorio prodaju sata. U svrhu naplate, na link koji mu je poslala nepoznata osoba upisao je svoje podatke bankovne kartice nakon čega je utvrdio da mu s tekućeg računa nedostaje novac. Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko 2.300 kuna.

NESREĆA NA RADU
Jučer je na širem području Grada Donjeg Miholjca, na poljoprivrednoj farmi, 58-godišnji djelatnik tvrtke pomoću traktorske crpke ispumpavao je septičku jamu. U jednom trenutku rotirajući kardan mu je zahvatio odjeću i dijelove tijela te ga teško ozlijedio. Ozlijeđenom muškarcu je pružena liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek, gdje je utvrđeno da je u ovoj nesreći zadobio teške tjelesne ozljede, gubitak ekstremiteta.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su 2 prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka i Belišća evidentirali smo po jednu prometnu nesreću.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija PU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit