Preminuo je naš kolega Vjekoslav Pandurić

Preminuo je naš kolega Vjekoslav Pandurić koji je u Radiju Našice radio od 1985. do 1995. godine, a kao zaposlenik našeg Radija vrijeme Domovinskog rata proveo je u Informativno propagandno- psihološkoj službi 132. našičke brigade HV-a. Kao kolegu pamtimo ga srčanog, hrabrog, uvijek spremnog za nove projekte pa je tako u vrijeme rata osnovao i Našičku televiziju.
Selidbom u Zagreb oko sebe je okupljao Našičane, neizmjerno volio svoju Slavoniju i Našice i uvijek bio spreman za dobro društvo i razgovor. U kontaktima, vraćajući se uvijek na – kako bi govorio – ponosne dane Domovinskoga rata pozdravljao je pozdravom brigade “Za domovinu i narod svoj!”. Još uvijek je imao brojne planove kako to vrijeme spasiti od zaborava i na junake rata na ovim prostorima podsjetiti video zapisima i monografijom.
Naš dragi Vjeko preminuo je uslijed kratke i teške bolesti jer ovu bitku, nažalost, nije dobio. Umro je u Zagrebu u 64. godini života.
Posljednji ispraćaj bit će sutra u 13 sati na gradskom groblju u Našicama. Nećemo reći zbogom, nego doviđenja dragi kolega i prijatelju!!! Neka ti ja laka hrvatska zemlja…

foto: arhiva 

 

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest