Predstavnici URT “Nexe Team” održali sastanke u Nexe d.d. i Auric Barrels d.o.o.

Facebook
Twitter
Pinterest

Predsjednik i tajnik Udruge rekreativnog trčanja Nexe Team, Tomislav Gall i Mario Pavičić, održali su jučer radni sastanak s Josipom Ergovićem, članom Uprave Nexe d.d. i predsjednikom RK Nexe. Na sastanku su zahvalili Josipu Ergoviću na pomoći i podršci koju daje Udruzi od njenog osnutka te mu uručili priznanje kao počasnom članu Udruge. Nexe d.d. i dalje će pomagati rad s mladima te aktivnosti koji promoviraju sport i Grad Našice – kazao je Ergović.

Predstavnici Nexe Teama održali su radni sastanak i s Brunom Alexanderom Gantenbrinkom, vlasnikom Auric Barrelsa d.o.o. s kojim Udruga također surađuje. Predsjednik Nexe Teama Tomislav Gall  zahvalio je na pomoći koja je doprinijela ostvarivanju i realizaciji ciljeva udruge. Bruno Alexander Gantenbrink izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima Nexe Teama, a posebno je pohvalio rad s mladima te naglasio kako će Auric Barrels d.o.o. sukladno mogućnostima i dalje pomagati rad udruge.

Redakcijski tekst

Foto: Nexe Team

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit