Predstavnici udruga osoba s invaliditetom kod gradonačelnika

Facebook
Twitter
Pinterest
U povodu Međunarodnog dana invalida gradonačelnik Našica Krešimir Žagar i pročelnik Živko Štefančić primili su danas predstavnike udruga osoba s invaliditetom s našeg područja. Predstavnici Hrvatskih ratnih vojnih invalida, Udruge osoba s invaliditetom, Udruge slijepih i slabovidnih osoba, Udruge gluhih i nagluhih osoba te Udruge za sport i rekreaciju invalidnih osoba Našice zahvalili su gradonačelniku na dobroj suradnji tijekom godine te zatražili da se i ubuduće sastaju i rješavaju probleme zapošljavanja, školovanja, kretanja i druge, na obostrano zadovoljstvo.

Gradonačelnik je rekao kako je zadovoljan suradnjom sa svim udrugama i istaknuo kako usprkos financijskim i tehničkim problemima grad nastoji u što većoj mjeri izaći u susret građanima s posebnim potrebama te da će to i ubuduće činiti. Predstavnicima udruga uručio je brošuru Nacionalna strategija izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom za razdoblje od 2007. do 2015.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit