Predstavljena lista SDP-a za općinu Đurđenovac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Sušinama je danas održana tiskovna konferencija i predstavljanje liste kandidata SDP-a za Općinsko vijeće općine Đurđenovac. Listu je predstavila nositeljica Marija Leš. Naglasila je kako je na listi skup entuzijasta i sposobnih ljudi koji se žele zalagati za dobrobit općine Đurđenovac. Kao glavne projekte naglasila je izgradnju prostora za nesmetano djelovanje nevladinih udruga, aktiviranje izgradnje objekta s popratim sadržajem za mlade, organizaciju ureda za besplatno pravno savjetovanje građana s pozivom pravnicima s općinskog područja da se volonterski uključe u projekt, oživljavanje mjesnih odbora i definiranje vlasništva i korištenja izgrađenih društvenih domova, fiskalno i administrativno rasterećenje poduzetnika, aktiviranje industrijske zone i otvaranje poduzetničkog inkubatora uz povoljne uvjete za poduzetnike, povoljna dodjela građevniskog zemljišta mladim obiteljima za gradnju stambenih objekata. Nositeljica liste Marija Leš je naglasila i to kako ova lista podržava nezavisnog kandidata za načelnika oćine Đurđenovac Luku Vukića.

Tekst i foto: Kristijan Katarinček

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit