Predstavljena knjiga “Nosi mi se moja boja” Davora Bilmana

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice jučer je organizirala predstavljanje knjige “Nosi mi se moja boja” autora Davora Bilmana. Ovo je njegova prva knjiga. Davor Bilman je licencirani trener za radionice i treninge na području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada, poslovnog predavanja, poslovni savjetnik i poznat plesač kojeg je publika upoznala kroz brojna televizijska natjecanja. Predstavljajući knjigu rekao je da do svoje boje ne trebamo dolaziti, već svoju boju nosimo, samo je pitanje kako je osvijestiti jer je boja zapravo drugi naziv za tip osobnosti. Govorio je i o skeneru osobnosti odnosno prepoznavanju osobnosti te drugim zanimljivostima svoje knjige. Sve nazočne uvodno je pozdravila ravnateljica Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Silvija Šokić.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit