Predstavljena akcija “Zeleni kvadrat”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na inicijativu predsjednika Športske zajednice grada Našica Nikole Antolovića, a uz potporu Grada Našice, Nogometnog središta Našice i Nogometnog kluba „NAŠK“, nedavno je pokrenut projekt prikupljanja donacija za izgradnju terena s umjetnom travom pod nazivom “Zeleni kvadrat”. Cilj projekta je nabavka i ugradnja 7000 kvadratnih metara umjetne trave na pomoćni teren na Gradskom stadionu u Našicama dimenzija 70 x 100 metara. Osim pravnih subjekata, sportskih klubova i udruga, ovoj se akciji mogu priključiti i fizičke osobe, odnosno svi zainteresirani građani. Svoj su doprinos već najavili i brojni gospodarski subjekti te institucije poput Grada Našica, Osječko – baranjske županije, Hrvatskog nogometnog saveza i Hrvatskog olimpijskog odbora. Projekt “Zeleni kvadrat” danas je i službeno predstavljen na konferenciji za novinare u Gradskoj vijećnici. Osnovne informacije o projektu kao i način na koji se može sudjelovati u nabavci umjetne trave, iznio je predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović, zahvalivši se svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji i pripremi ovog projekta. Punu podršku projektu “Zeleni kvadrat” dao je i našički gradonačelnik Josip Miletić, koji danas nije mogao nazočiti konferenciji za novinare. Cijena jednog kvadrata umjetne trave je 200,00 kn, a svi koji to žele sredstva mogu uplatiti na poseban zaštićeni račun HR6823400091511115154 u PBZ s napomenom: Donacija – Zeleni kvadrat. U svrhu projekta bit će pokrenuta i posebna web stranica na kojoj će se moći pronaći sve potrebne informacije te pratititi tijek akcije s imenima svih donatora. Akciju je podržao i predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica Krešimir Kašuba. Kako je napomenuo, radi se o popriličnim novčanim sredstvima no uvjeren je da će ovaj hvale vrijedan projekt u dogledno vrijeme biti realiziran uz pomoć fizičkih osoba i institucija, čime će se zasigurno uvelike podići kvaliteta sportskog života u našem gradu. Današnjem službenom predstavljanju projekta “Zeleni kvadrat” nazočni su bili i predsjednik NK Našk Ivan Keglević, tajnik Nogometnog središta Našice Karlo Kanis i tajnik Športske zajednice Grada Našica Srećko Sobodić. Medijski pokrovitelji akcije su Radio Našice i TV Našice.

 

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit