Predsjednik Vlade u posjetu Našicama i na 11. sjednici Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetit će Našice i predsjedati 11. sjednicom Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem u Našicama, u ponedjeljak, 5. listopada 2020. godine.

Savjet za Slavoniju, Baranju i Srijem osnovan je 8. ožujka 2017. godine kao savjetodavno tijelo na području koordinacije provedbe i praćenja korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESI), instrumenata i programa Europske unije, Europskoga gospodarskog prostora i nacionalnih izvora u okviru “Projekta Slavonija, Baranja i Srijem”, kojim je osigurano 2,5 milijardi eura (18,75 milijardi kuna) iz europskih fondova isključivo za projekte na području pet slavonskih županija. Do sada su sjednice Savjeta održane u Osijeku, Požegi, Slavonskom Brodu, Virovitici, Vinkovcima, Belom Manastiru, Pakracu, Novoj Gradiški, Orahovici i Vukovaru.

Po završetku 11. sjednice Savjeta bit će potpisani i uručeni ugovori i odluke za Slavoniju, Baranju i Srijem, a predviđene su i izjave za medije. Potom će predsjednik Vlade Andrej Plenković obići prostorije knjižnice Slovačkog centra za kulturu Našice (Braće Radića 68).

Program:

9.30 Sastanak predsjednika Vlade Andreja Plenkovića s gradonačelnikom grada Našice Josipom Miletićem i županom Osječko-baranjske županije Ivanom Anušićem (Našice, zgrada Gradske uprave, Trg dr. Franje Tuđmana 7)

10.00 Predsjednik Vlade Andrej Plenković otvorit će početak radova na rekonstrukciji Trga dr. Franje Tuđmana u sklopu projekta obnove kulturne baštine “Rekonstrukcija dvoraca Pejačević – Velikog i Malog

10.30 Početak 11. sjednice Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem (Našice, Svečana dvorana Našice)

Izjave za medije

Potpisivanje ugovora i uručenje odluka

Predsjednik Vlade Andrej Plenković obići će prostorije knjižnice Slovačkog centra za kulturu Našice (Našice, Braće Radića 68)

 

izvor: Vlada RH

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit