Predsjednik udruge “Orao” ponovno Davor Solić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga specijalne policije Domovinskog rata “Orao” Orahovica-Našice sinoć je u Đurđenovcu održala redovnu izborno-izvještajnu skupštinu na kojoj je za predsjednika ponovno izabran dosadašnji predsjednik Davor Solić. Kako je rekao nakon izbora, udruga “Orao” dugi niz godina provodi nekoliko projekata, među kojima i “Domovinski rat – trajna vrijednost”. Edukacijski dio organizira s osmim razredima u Đurđenovcu i Orahovici, a u sklopu projekta izlazi se i na na teren te pokazuju sva važna mjesta za Domovinski rat na ovom području. Sve nazočne pozdravio je i načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović te pohvalio što je “Orao” udruga koja djeluje upravo u edukativnom dijelu, posjećuje osnovne škole i promiče istinu o Domovinskom ratu. Podsjetio je kako je Općina Đurđenovac dala više od 500 branitelja, od kojih je 22 branilo grad heroj Vukovar. Najavio je kako će Općina Đurđenovac i ubuduće biti potpora radu udruge. Izaslanstvo udruge, uoči sjednice, položilo je vijenac i zapalilo svijeće kraj spomen-obilježja poginulim hrvatskim raniteljima ispred zgrade Općinskog vijeća.

teksti foto: N.Pavlus

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit