Predsjednik Nogometnog središta Našice ponovno Ivica Valenčak

Jučer je održana izvještajno-izborna sjednica Skupštine Nogometnog središta Našice. Izvješće o radu podnio je predsjednik Ivica Valenčak. Naše je središte – istaknuo je – drugo u Županiji po broju registriranih igrača. Imamo 29 klubova s 88 ekipa, a u ingerenciji nam je 7 natjecanja – istaknuo je predsjednik Valenčak i zahvalio županijskom i državnom nogometnom savezu na doniranoj opremi. Skupština je prihvatila sva izvješća, kao i financijsko prema kojem su prihodi bili 262.533 kune, rashodi 179.062 kuna, a 83.471 kuna preneseno je u ovu godinu. Donijela je odluku da se finalni KUP susret, između Naška i Vihora, odigra 17.travnja na gradskom stadionu, 17.ožujka počet će 2.ŽNL-a, juniori i liga Nogometnog središta Našice startat će 23 i 24.ožujka, pioniri i početnici 30. ožujka, dok će prednatjecatelji početi 12.travnja.
Za najboljeg delegata proglašen je Arsen Ivančić, najbolji sudac je Matija Horvatek, najbolji trener Marko Žigić, najbolji vratar Marijo Banović, najbolji igrač je Marin Pavlović, a NK “Vihor” Jelisavac proglašen je najboljim klubom u 2018.godini. Aleksandar Lazić iz NK Poganovci dobio je priznanje za višegodišnji rad u nogometu, isto je uručeno predstavniku “Mladosti” iz Breznice Našičke za Darka Grahovca i Gorana Sambola posthumno. Za izniman doprinos razvoju i unapređenju nogometa priznanjem su nagrađeni Boris Šteher, Dragan Koprivčić, Malonogometni klub Našice i Ivan Galinec posthumno. Posebno priznanje „Životno djelo“ posthumno je dodijeljeno Josipu Pavlusu za velik doprinos razvoju našičkog nogometa i cjelokupnog športa kao dugogodišnjem predsjedniku nogometnog kluba “Našk” i Športske zajednice Grada Našica, a primio ga je njegov sin Marko.
U nastavku skupštine odlučeno je da će Izvršni odbor imati 11 članova te je izabrano novo vodstvo. Za predsjednika je ponovno izabran Ivica Valenčak, a u Izvršnom odboru još su: dopredsjednici Zvonko Šarlija i Goran Đanić, Nikola Antolović, Ivan Cinkuš, Zlatko Đuroković, Ivan Keglević, Mirko Korbar, Marinko Sarajlić, Augustin Stojanović i Zdravko Kubica. Za članove Nadzornog odbora izabrani su Dražen Ibriks, Vlado Mikičić i Oliver Abičić. Nazočne su pozdravili gradonačelnik Našica Josip Miletić i Ante Vučemilović-Šimunović mlađi u ime Županijskog nogometnog saveza. Istaknuli su velik doprinos koji nogomet daje sportu grada Našica i susjednih općina. To je prvenstveno zasluga brojnih entuzijasta u nogometnim klubovima koji mladima omogućuju da se bave sportom.

redakcijsko izvješće 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest