Predsjednik Mesić otvorio 11. međunarodni Osječki jesenski sajam

Facebook
Twitter
Pinterest
ImagePredsjednik RH Stjepan Mesić otvorio je danas 11. međunarodni Osječki jesenski sajam. Na sajamskom prostoru "Pampas" do 5. listopada na 2000 m2 zatvorenog i 5000 m2 otvorenog izložbenog prostora izlagat će 160 izlagača. Osječki će sajam tako u idućih nekoliko dana biti mjesto prezentacije i prodaje roba i usluga s tematikom poljoprivrede, prehrane, stanovanja, opreme i uređaja za grijanje, zdravlja i ekologije, tekstila i kozmetike, banaka i osiguranja.

Sajam je organiziran pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske, Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka. Na prigodnoj svečanosti otvorenja, uz predsjendika republike, nazočne su pozdravili direktor sajma Domagoj Hajduković, gradonačelnik Osijeka Gordan Matković, dopredsjednik partnera sajma,Njemačko – hrvatske industrijske komore Branko Višnjević te osječko baranjski ž upan Krešimir Bubalo. U sklopu ovogodišnjeg sajma održava se i 4. međunarodna izložba inovacija, prototipova i studentskih planova pod nazivom Budi uzor te 13. nacionalnom ocjenjivanju meda.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit