Predrag Cili i Dino Zavada pobjednici Ljetne Promoprint seniorsko-veteranske lige u tenisu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na terenima Tenis kluba Našice odigrana je završnica “Promoprint ljetne seniorsko-veteranske lige”. U kategoriji starijih od 40 godina prvo mjesto osvojio je Predrag Cili koji je u finalu svladao Ivicu Kovačevića. U susretu za treće mjesto Vanja Bonić je bio uspješniji od Krunoslava Bogdanića.
U kategoriji mlađih od 40 godina Dino Zavada je osvojio prvo mjesto svladavši u finalu Igora Androša. Treće mjesto osvojio je Nikola Kruljac koji je bio bolji od Slavena Zubaka. Pehare najuspješnijim tenisačima uručili su predsjednik kluba Matija Brkić i član Izvršnog odbora Vitomir Turalija. Po završetku natjecanja u pojedinačnoj konkurenciji, izvučeni su i parovi Memorijalnog veteranskog turnira parova  “Pavo Uzelac” koji će biti odigran tijekom iduća dva tjedna.

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit