Predizborno druženje Gorana Đanića s mještanima Đurđenovca

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu predizborne kampanje, kandidat koalicije HNS – HSS braća Radić za zastupnika u Hrvatskom saboru Goran Đanić, jučer je upriličio druženje s biračima u Đurđenovcu. U prigodnom obraćanju, Đanić je istaknuo važnost izlaska na izbore te napomenuo kako je riječ o izborima u kojima se ne glasuje za stranke ili političke opcije, već za ljude koji će u iduće četiri godine predstavljati našički kraj u Hrvatskom saboru. Slavonija je nepravedno zapostavljena i vrijeme je da netko digne glas protiv toga, jer potencijala definitivno ima kao i vrijednih i marljivih ljudi. Stoga, zaključio je Đanić, na brojnim listama koje će biti ponuđene, treba birati ljude, a ne stranke. Brojni mještani Đurđenovca koji su se sinoć okupili, uz prigodnu gastro ponudu uživali su i u nastupu popularnog tamburaškog sastava Slavonske lole.

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit