Predavanjem “Mont Blanc” počeo Planinarski tjedan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Jučer je u gradskoj vijećnici predavanjem “Mont Blanc” Hrvoja Tržića i Franje Matasića otvoren 17. Planinarski tjedan koji organiziraju Planinarsko društvo “Krndija” Našice i Grad Našice. Na početku je publiku pozdravio i Planinarski tjedan otvorio predsjednik društva Hrvoje Tržić, a zatim je s potpredsjednikom društva Franjom Matasićem kroz zanimljivo predavanje ispričao iskustva s uspona na Mont Blanc – drugi najviši vrh Europe kojeg su ispenjali u kolovozu ove godine. Na predavanju je bio i planinarski bračni par iz Požege Ratimir i Silvija Čajka koji su s Tržićem i Matasićem također uspješno ispenjali Mont Blanc. Na predavanju je prikazan i polusatni film s uspona čiji je autor Franjo Matasić, a kroz cijelo predavanje i nakon njega publika je mogla postavljati pitanja i sudjelovati s komentarima. Sadržaji Planinarskog tjedna nastavljaju se i danas. Od 18 sati u gradskoj vijećnici predavanje “Iskustva u visokim Alpama” održati će Krešimir Burazin.

 

 

Tekst i foto: Katarina Bosak

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit