Pred nama vikend bogat sportskim sadržajima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas s natjecanjem počinje proljetni dio prvenstva Međužupanijske “Regionalne” nogometne lige Slavonije i Baranje. Nogometaši Naška će u 15 sati na svom terenu ugostiti ekipu Višnjevca. U isto vrijeme jelisavački Vihor gostuje u Vukovaru kod Vuteks Sloge. Utakmice se igraju u sklopu 16. kola.

Prvenstvene utakmice 16. kola bit će odigrane ovog vikenda i u sklopu 1. Županijske nogometne lige. Naš jedini predstavnik u ovom rangu natjecanja, NK Fešk, sutra u 15 sati u Feričancima dočekuje ekipu Ratara iz Piškorevaca.

Sutra će u 14,30 sati biti odigrane prvenstvene utakmice 14. kola Druge županijske nogometne lige – skupina Našice. Parovi su:
Croatia (Velimirovac) – Željezničar (Markovac)
Poganovci – Đurđenovac
Sloga (Podgorač) – Omladinac (Vukojevci)
Motičina – Šipovac
Mladost (Stipanovci) – Slavonija (Klokočevci)
Seljak (Koška) – Lila
Iskrica (Šaptinovci) – Polet (Bokšić)

U sklopu 2. hrvatske rukometne lige istok danas će u 18 sati u Našicama prvenstvenu utakmicu odigrati Nexe 2 i Brod.

Danas će u Novoj Gradišci prvenstvene susrete 1. hrvatske rukometne lige dječaka A – istok odigrati dječaci godište 2004./2005. Našičani u 12:45 igraju protiv Požege a u 15:45 protiv domaćina, Nove Gradiške.

Kadeti Nexea prvenstvene utakmice 1. hrvatske kadetske rukometne lige igraju sutra u Osijeku. Našičani sutra u 10 sati igraju protiv Dubrave Zagreb a u 13 sati protiv Ivanića.

Odigranim zaostalim utakmicama prošlog vikenda, završen je regularni dio natjecanja 3. muške košarkaške lige ”istok”. U završnicu za prvaka regije plasirale su se prve četiri ekipe. Danas su na rasporedu prva dva susreta završnice u kojem se sastaju KK Mladost i KK Našice te KK Strmac i KK Beli Manastir.
Prva ekipa ŽOK-a Našice danas će u 17 sati odigrati prvenstveni susret 16. kola 2. odbojkaške lige – istok. Našičanke gostuju kod ŽOK-a Vitez 11.

U sportskoj dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu kuglači Đurđenovca danas u 14 sati kao domaćini igraju prvenstveni susret 20. kola 1. B kuglačke lige – sjever protiv osječkog Željezničara.

Kuglači Našica danas u 17 sati gostuju kod ekipe Darde. Susret će biti odigran u sklopu 16. kola Treće kuglačke lige istok – zona Osijek.

Na kuglačkim stazama Sportskog centra u Đurđenovcu sinoć su odigrani susreti 5. kola Radničko sportskih igara uz sljedeće ishode:
Drim d.o.o. – Cementara Našice, 264:273
Croatia Osiguranje – Pekarna Centar / Limarija Bandalo, 274:242
Bokšić – HVIDR-a, 193:291
Gradski športski savez invalidnih osoba – Roletarska radnja Granat, 203:229
Daj pet i šuti – Pečenjarnica Camel, 183:199
Sing d.o.o. – A je to, 174:237
Već u ponedjeljak u 19 sati prve polufinalne susrete odigrat će: Pekara Centar/ Limarija Bandalo, Sing, Pečenjarnica Camel i Drim d.o.o..

tekst: Krunoslav Jakobek

foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit