Pred nama vikend bogat nogometnim susretima, Nexe poražen u KUP-u

U Poreču su odigrane polufinalne utakmice hrvatskog rukometnog Kupa. U prvom susretu igrali su NEXE i PPD Zagreb, Našičani nažalost poraženi rezultatom 33:31. Drugi polufinalni susret odigrali su Čakovec i Dubrava, Zagrepčani bolji rezultatom 33:30. Finale Kupa Hrvatske odigrat će dvije zagrebačke ekipe, PPD Zagreb i Dubrava, u nedjelju u 17,30.

Nogometaši jelisavačkog Vihora danas u 17,30 sati igraju susret 28. kola Treće hrvatske nogometne lige – istok u Novoj Gradiški protiv domaćeg NK Sloga.

Danas u 17,30 sati na gradskom stadionu u Našicama prvenstvenu utakmicu 24. kola Međužupanijske nogometne lige odigrat će NAŠK i NK Borac (Bobota).

U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi na rasporedu su utakmice 27. kola. Ekipa FEŠK-a će sutra na svom terenu ugostiti ekipu Jedinstva iz Donjeg Miholjca. Utakmica počinje u 17,00 sati.

U 2. županijskoj nogometnoj ligi – skupina Našice ovog će vikenda biti odigrane prvenstvene utakmice 23. kola. Danas će s početkom u 17 sati igrati Đurđenovac i Sloga (Podgorač) te Šipovac i Omladinac (Vukojevci). Ostali susreti bit će odigrani sutra u isto vrijeme, a sastaju se:
Lila – Seljak (Koška)
Iskrica (Šaptinovci) – Željezničar (Markovac)
Polet (Bokšić) – Zoljan
Motičina – Slavonija (Klokočevci)
Croatia (Velimirovac) – Mladost (Stipanovci)

U Ligi Nogometnog središta Našice sutra će biti odigrane prvenstvene utakmice 20. kola. S početkom u 17 sati igrat će:
Brezik – Dinamo (Budimci),
Vuka (Razbojište) – Seona
Mladost (Breznica)– Poganovci
Lug (Bokšić Lug) – Vihor II (Jelisavac)
Martin – Zagorac 1952 (Beljevina)
Lađanska – Omladinac (Niza)

tekst: Danko Justić, Krunoslav Jakobek

foto: NK Našk

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest