Požar zahvatio dvije kuće, jedna osoba ozlijeđena

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

BOMBA U ČARDAKU
Jučer, oko 15,30 sati, u mjestu Erdut, 34-godišnjak je  čistio čardak i pronašao ručnu bombu M52 P3. O pronalasku bombe obavijestio je policiju. Na mjesto pronalaska izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je na siguran način izuzeo bombu te čardak učinio ponovno sigurnim mjestom. Podsjećamo građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje. Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

POŽAR ZAHVATIO DVIJE KUĆE

Jučer, oko 19.25, u Osijeku je izbio požar na tavanu kuće 35-godišnjaka. Požar se proširio i na krov susjedne kuće čiji je vlasnik 57-godišnjak. Tridesetpetogodišnjak je u požaru ozlijeđen te je prevezen u Klinički bolnički centar Osijek gdje mu je pružena liječnička pomoć. Požar na kućama su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Osijek. Danas policija provodi očevid s ciljem utvrđivanja uzroka požara.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 5 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede, a 4 prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: PU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit